El consistori valliranenc ha mantingut aquest matí una reunió de treball i de seguiment dels problemes en la xarxa de subministrament d’aigua amb l’empresa Aqualia. En aquesta reunió l’empresa ha informat que els dipòsits es van recuperant a poc a poc i que actualment la zona més afectada és Can Batlle

Uns 850 abonats de Vallirana es van quedar sense aigua diumenge passat, a causa de l’avaria en dos pous. Les zones més crítiques del tall de subministrament (Vallirana Parc, Selva Negra, Can Batlle) han anat recuperant el servei. No obstant, des de l’Ajuntament es continua insistint a la ciutadania que no faci un ús abusiu de l’aigua.

Avaria al carrer del Pintor Mir
Aqualia també ha informat que s’ha detectat una avaria a la xarxa al carrer del Pintor Mir a Vallirana Parc. En aquests moments els operaris ja hi estan treballant.

Cisternes per omplir dipòsits
Es confirma també que, durant tot el dia, 3 cisternes abocaran aigua arribada de Cervelló al decantador de la Barquera.

Cisterna per a la ciutadania
Es recorda que estarà al parc del Pont de les 11 a les 13 h i de les 19 a les 21 h. La resta de l’horari farà el servei d’abocar aigua als dipòsits.

Interconnexió amb Cervelló
S’estudiarà la possibilitat d’interconnectar-se amb la xarxa del poble veí. Es tracta d’una possibilitat la viabilitat tècnica de la qual cal valorar, per les diferències d’alçada que hi ha entre els dos municipis.

Pou Nou
Demà dimarts es reprendran les feines per intentar recuperar el Pou Nou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here