Avui a les 12.00 h ha tingut lloc el ple de constitució del govern comarcal del Baix Llobregat. Tot just abans de la celebració del ple, els representants comarcals del PSC, ICV, ERC i CiU, han signat el Pacte de legislatura 2015-2019

Els 39 consellers i conselleres d’aquest nou govern han pres possessió del seu càrrec i han escollit a Josep Perpinyà i Palau, alcalde de Sant Just Desvern, com a nou president del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En el seu discurs, el nou President agraeix a les formacions polítiques que formen aquest govern comarcal, a Iniciativa, a Esquerra i a Convergència, la seva actitud sempre positiva, facilitant la presa d’acords.

Situa com a principal repte la lluita contra els efectes de la crisi, mantenint la cohesió social. I destaca com a trets principals del pacte de govern, la dinamització de l’economia, la indústria, l’agricultura, el turisme i el foment de l’ocupació, el servei a les persones, garantint el seu benestar, l’educació de qualitat, la reivindicació de les inversions necessàries pel desenvolupament i la mobilitat sostenible, la cultura, el medi ambient i la protecció dels espais naturals, posant especial èmfasi en el Parc Agrari i el Delta del Llobregat.

Considera que el Consell Comarcal és el millor instrument per defensar els interessos de la comarca, i reafirma el seu compromís amb la mateixa, i molt especialment amb els seus Alcaldes i Alcaldesses.

Destaca també el paper que, ajuntaments, sindicats, patronals, empreses, universitats, centre d’estudis, entitats, gent compromesa amb el territori, han tingut al llarg d’aquests anys per arribar fins on ara estem. 

Imatges adicionals: 

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here