Des del día 10 i fins aquesta diassabte 25 de juliol té lloc la segona edició del PAS Pont a les Arts als jardins del pont del Diable de Martorell, amb una programació gratuïta molt atractiva i a l’aire lliure per la que han passat Joan Dausà, La Locomotora Negra, The Excitements, Oreka TX i l’espectacle Fuenteovejuna de la companyia Obskené. 


Després de l’èxit de la primera edició, el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) confia en repetir la bona participació, fita que casa cop sembla més a prop després de l’èxit dels darrers caps de setmana.


Així, durant aquestes nits de juliol el PAS ha tornar a lluir a l’espai més emblemàtic de Martorell, el pont del Diable, una iniciativa de la regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Martorell. 

Els encarregats de tancar el festival aquest darrer cap de setmana de juliol seran, Anna Roig i l’Ombre de ton chien (avui divendres 24) i Janine Johnson amb el seu tribut a les cançons més conegudes de les pel·lícules de James Bond (dissabte 25).


Anna Roig i l’Ombre de ton chien


Els primers arriben ja al seu desè aniversari immersos en la gira de presentació del seu darrer treball discogràfic, Un pas i neu i un pas, que ha significat l’exploració de nous terrenys, tant des del punt de vista poètic i musical, com de l’escènic. Un espectacle molt especial en el qual recordaran des de les primeres versions de chanson que van interpretar en els seus inicis fins als temes més coneguts de la seva discografia.


‘A night of Bond’ Janine Johnson

El festival clourà el dissabte 25 de juliol a ritme de Bond. Sota el nom de A night of Bond Janine Johnson, acabada d’arribar de Londres, ens portarà un dels espectacles que més ha triomfat durant la darrera temporada en els clubs més importants de la capital britànica. Un repertori on les cançons més famoses de les pel·lícules de James Bond adquireixen un grau de sofisticació jazzística del tot insospitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here