En el ple de setembre, celebrat el dimarts 29, l’Ajuntament de Sant Feliu va aprovar per unanimitat concedir el Mocador d’Honor de la Festa de Tardor 2015 a Roser Rius Carbonell

Aquesta distinció municipal li ha estat concedida, segons els membres de la Comissió dels Mocadors d’Honor “per la seva dedicació a les colles i per haver transmès l’esperit de participació de la Festa de Tardor, amb el seu entusiasme i sentiment cultural i municipal”. La proposta del nomenament de Roser Rius ha sortit de les colles de la ciutat i, posteriorment, ha estat aprovada per unanimitat a la Comissió de Mocadors d’Honor.

Roser Rius Carbonell, nascuda el 1963, va ser fundadora i cap de la colla d’en Banyetes i la Rebanyuda durant els anys 1996 a 2008. Es tracta de l’única colla del món geganter formada exclusivament per dones. Va participar en la celebració de la Ciutat Gegantera 2001 i, amb l’ajuda d’altres persones de la colla d’en Banyetes va impulsar activitats adreçades als infants de la ciutat per difondre la cultura popular i en especial el món de les colles, els balls i les músiques del seguici i els entremesos.

Sempre ha estat molt implicada en l’organització d’esdeveniments com la Festa de Tardor i les Festes de Primavera. A més, ha contribuït en el manteniment de les figures de les colles i en la construcció de noves figures com el gegantó Correfoguera o els gegantons de l’AMPA de l’escola Martí i Pol o la Fada Natura.

Aquesta és la catorzena ocasió que l’Ajuntament concedeix el Mocador d’Honor, una distinció amb la qual es vol destacar la participació en l’organització, desenvolupament i èxit de la Festa de Tardor de la ciutat. El lliurament del Mocador d’Honor 2015 tindrà lloc el dijous 8 d’octubre, a les 19.45 h, des del balcó de l’Ajuntament i donarà inici a la Festa de Tardor, que se celebrarà fins al dilluns 12 d’octubre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here