Lluís Subirats ha guanyat el concurs de cartells que des de fa 30 anys serveix per escollir la imatge de la Fira molinenca per excel•lència. El disseny recull l’essència i l’evolució de la Fira d’una manera clara i entenedora. Enguany s’havien presentat 44 obres al concurs, exactament les mateixes que a la darrera edició

“Camp i Taula” és el títol del cartell guanyador per a la 165a Fira de la Candelera. Un cartell que va presentar el dissenyador barceloní, Lluís Subirats Ballesteros.

El passat dimecres 4 de novembre es va reunir el jurat del 30è Concurs de Cartells de la Fira de la Candelera per tal d’emetre el seu veredicte sobre els 44 cartells que es van presentar.

Aquest divendres es va fer la presentació en societat de l’obra guanyadora. Subirats va explicar que “des del primer moment vaig voler sumar dos mons: el de l’agricultura i el de la gastronomia, i aprofitar per explicar el cicle del producte i l’evolució de la mateixa Fira”. Aquesta era la segona vegada que Lluís Subirats es presentava al concurs i la primera que n’ha resultat guanyador.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va destacar que “el cartell és un dels elements més importants que tenim per promoure la Fira i els seus valors, que són els de la nostra vila” i ha subratllat que “la imatge guanyadora subratlla l’enfocament cada cop més gastronòmic i de proximitat que té la Candelera”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, va comentar que “aquesta imatge és molt ajustada al què és la Fira en ple segle XXI” i va incidir en què “d’una manera molt visual i entenedora explica d’on ve i cap a on va la Candelera”.

La Fira de la Candelera tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2016.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here