Molins de Rei acollirà aquest cap de setmana -dies 5, 6 i 7 de febrer- aquesta fira que reuneix moltes fires en una

Fira del Planter, dels Arbres Fruiters i de la Jardineria

Tal com ja és tradicional, aquest sector s’instal·la al voltant de l’església. Un any més, aquest és el marc més adient per mostrar una gran varietat de planter i arbres fruiters, com també flors i plantes ornamentals.

Fira de la Maquinària Agrícola i de Jardineria

Ubicada al carrer Major entre el carrer Pare Manyanet i el carrer d’Ignasi Iglésies, ofereix una mostra d’estris i maquinària agrícola i de jardineria.

Mostra de Bestiar

A la Mostra de Bestiar, ubicada al carrer del Foment i al pati de la Fundació Agrària de Molins de Rei, s’hi exposaran cavalls, cabres, vedells, una verra amb garrins, galls i gallines, faisans, perdius, guatlles, aus exòtiques…

En aquest indret, els dies 2 i 3 de febrer, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, s’organitzaran tallers de granja amb monitors per als infants i en acabar-los se’ls lliurarà un diploma. Els infants, a més, podran fer passejades en poni.

Fira de Vins

A la plaça de la Llibertat s’ubica la Fira de Vins, que enguany celebra la 33a edició. Hi podreu trobar serveis de degustació de vins i de restauració, i un espai de tastos i degustacions per als visitants i de presentació de productes per part dels expositors. 

Cada any es convida una denominació d’origen diferent: aquest any tindrem amb nosaltres la Denominació d’Origen Empordà. Preu del tiquet de degustació de vins: 8 €/tiquet.

Hi col•laboren: Denominació d’Origen Empordà i Incavi (Institut Català del Vi)

Fira d’Alimentació

Al passeig del Terraplè i al carrer del Molí trobareu una àmplia i diversa varietat de productes alimentaris de qualitat. Al carrer del Dr. Barraquer i al tram del carrer de Rafael Casanova davant del Mercat Municipal, hi haurà les parades d’artesania d’alimentació.

Fira de Brocanters i del Col·leccionisme

La Fira de Brocanters i del Col·leccionisme, ubicada a la plaça del Mercat, presenta una gran oferta de peces de col·leccionisme i una gran varietat d’objectes antics.

Fira d’Artesans i Fira d’Encants

Com cada any, la fira popular i d’artesania omplirà els carrers Major, de Rafael Casanova, de Rubió i Ors, de Miquel Tort, del Carril i de Pere Calders, el passeig de Pi i Margall, i un tram del passeig del Terraplè -entre el carrer de Pere Calders i el carrer de Jacint Verdaguer-, amb els objectes més variats i pintorescos, i aportarà a la Fira el caràcter popular i artesà que tant la caracteritza.

Fira Comercial

Al passeig del Terraplè hi haurà una àmplia i diversa mostra de productes i serveis. També hi haurà un espai destinat a informació del comerç de Molins de Rei, el cor de la nostra vila, on el visitant podrà conèixer què valoren més els consumidors del comerç de Molins de Rei, perquè venen a comprar i quin grau de satisfacció tenen. 

A més, es podrà participar en un joc interactiu que donarà premis als visitants que hi encertin les preguntes.

Fira de les Arts

La plaça de Catalunya acollirà una àmplia i variada mostra d’obres d’artistes locals, comarcals i nacionals.

Fira de la Natura

La Fira de la Natura és una evolució de la Fira Ecològica, ubicada al Pati del Palau de Requesens, i presenta una àmplia oferta d’estands comercials i activitats participatives.

En el marc de la 1a Fira de la Natura, al Pati del Palau de Requesens, hi haurà:

• Tallers d’horta i d’herbes aromàtiques

El dia 1 de febrer, de 17 a 20 h, i els dies 2 i 3 de febrer, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, s’organitzaran tallers amb monitors adreçats als infants i quan acabin, se’ls lliurarà un diploma.

Organitza: Ajuntament de Molins de Rei

Hi col•laboren: Art gràfic, Babilon, Fundació Agrària de Molins de Rei, Kaku, Les Herbes de Can Riera i Semillas Batlle.

• Circuit i exposició de bicicletes convencionals i elèctriques amb opció de provar-les. A més, el dia 2 de febrer per la tarda i el dia 3 de febrer tot el dia es podran realitzar classes de spinning. El diumenge 3 de febrer es farà un sorteig d’una bicicleta de muntanya Orbea Dakar.

Organitza: Bicicletes Ambikes.

• Gimcana infantil d’habilitat amb bicicleta, el dia 2 de febrer, d’11 a 14 h. Els infants que vulguin participar-hi hauran de portar el seu casc.

Organitza: Bicicletes Ambikes.

Hi col•labora: Club Ciclista de Sant Boi de Llobregat

• Espai d’oficis tradicionals: taller de raku, ceràmica, forja, bufador de vidre, treballs amb ganxet, entre d’altres.  

• Servei de bar-restaurant, que oferirà productes ecològics, amb menús a l’hora de dinar.

CiberFira

ciberfira En aquest espai, ubicat a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal (carrer de Rafael Casanova, 30), els dies 1, 2 i 3 de febrer s’oferirà al visitant la possibilitat d’apropar-se a les noves tecnologies navegant per la Xarxa i participant en jocs educatius i de lleure; a més, es podrà veure una exhibició de robots.

A la sala de la CiberFira hi trobareu:

A. CiberXarxa: en aquest lloc, que comptarà amb l’assessorament d’un dinamitzador telemàtic, hi haurà ordinadors que permetran conèixer l’evolució de la xarxa social en el ciberespai, i es podran resoldre consultes bàsiques. Horari de funcionament: divendres, de 16 a 20 h, i dissabte i diumenge, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

B. CiberEspai Lúdic: en aquest espai de lleure trobareu wii’s amb diferents jocs dinamitzats per dos monitors. Horari de funcionament: divendres, de 17 a 20 h, i dissabte i diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

C.Exhibició de robots: demostració de robots rastrejadors, de combat i projectes d’innovació de la Universitat de Telecomunicacions. Horari de funcionament: dissabte i diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Organitza: Ajuntament de Molins de Rei

Hi col•laboren: Escola de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya i AESS–Estudiants

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here