El nou Govern de la Generalitat ja ha manifestat la voluntat de tancar 30 línies de P3 a diversos municipis de la comarca per al proper curs

Des de la Comunitat Educativa manifesten el seu rebuig a les intencions transmeses pels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat pel tancament de línies de P3.

Per evitar aquest tancament es demana diàleg amb la comunitat educativa i governs locals així, com la reducció de ràtios fins a 20 alumnes per als nous grups de P3, garantint el manteniment de la plantilla de  professorat.

Des del Fòrum Social del Baix Llobregat volen remarcar que als pressupostos de la Generalitat per al 2015, la subvenció a escoles privades concertades ha pujat el 17,3%, mentre que el pressupost en educació pública es manté retallat en xifres per sota de les del 2010.

És per tot això que des del Fòrum Social  demanen i convoquen a fer una crida conjunta per una Educació Pública i de Qualitat per evitar el tancament de línies P3 i, conseqüentment, l’acomiadament de treballadors i treballadores el proper dia 4 de febrer a les 17:30h davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Sant Feliu de Llobregat. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here