Hi participaran algunes de les universitats més prestigioses del Regne Unit en un acte que tindrà lloc el dimecres, 9 de març a campus de The British School of Barcelona, ​​situada a Castelldefels

El campus de The British School of Barcelona a Castelldefels acull avui 9 de març la Fira Anual d’Universitats del Regne Unit, on 11 de les Universitats més prestigioses del Regne Unit es donaran cita amb l’objectiu d’informar sobre els requisits d’accés i el sistema de sol·licitud a totes aquelles famílies i estudiants entre els 15 i els 17 anys interessats a continuar la seva formació en un centre d’estudis superiors del Regne Unit.

L’acte, que estarà obert a tot el públic, començarà a les 9.50 hores, i comptarà amb una presentació inicial en anglès al Teatre Emma Watson del col·legi, seguida de la visita als estands de les universitats participants on els visitants podran conversar amb els responsables d’Admissions. Al final de la jornada, se servirà un refrigeri per a tots els assistents.

Les universitats que han confirmat la seva assistència són: City University London, Bristol University, Plymouth University, University of Leicester, Royal Holloway, University of London, University of Reading, Lancaster University, University of Exeter, University of Birmingham, Universitat de Sussex i University of Essex.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here