Es van produir 4.684 accidents durant el segon semestre de l’any, xifra que augmenta per quart semestre consecutiu

El nombre d’accidents va pujar tant entre els homes com entre les dones, i l’índex d’incidència, és a dir, l’indicador que posa en relació el nombre d’accidents amb el nombre de persones ocupades, va augmentar en tots els sectors econòmics.

Pel que fa a regulació d’ocupació, es van donar 33 expedients que van afectar a 683 persones, mostrant així un lleu increment en el nombre de persones afectades respecte el primer semestre de l’any, tot i que en termes interanuals la xifra d’afectats és menor que la de 2014. La majoria dels expedients registrats (45%) van ser de suspensió temporal de la relació laboral, el 33% van suposar la rescissió del contracte, i el 21% van correspondre a mesures de reducció de jornada.

L’activitat econòmica de construcció de vehicles de motor, remolcs i semiremolcs, amb 291 persones afectades i 3 expedients de regulació autoritzats, va ser la que va afectar el major nombre de persones. Les activitats especialitzades de la construcció també van ser de les que més persones van afectar per regulació d’ocupació, seguides de les indústries de productes alimentaris i de comerç a l’engròs.

A la web de l’Observatori comarcal podeu consultar l’informe complet i totes les dades en format Excel.

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here