La segona edició d’aquesta iniciativa que, Ajuntament i comerços impulsen plegats consisteix en un cap de setmana de compres, restauració i activitats

El cap de setmana del 19 i 20 de març, Gavà celebrarà el Primavera Weekend, una iniciativa que establiments i Ajuntament han preparat plegats per promoure el comerç i a la vegada dinamitzar la ciutat. 

Es tracta, segona ha precisat l’Alcaldessa, Raquel Sánchez, “d’organitzar un cap de setmana de compres, restauració i activitats per a totes les edats. L’any passat va anar prou bé i, prova d’això és l’important increment de participants que hi ha en aquesta segona edició”.

El Primavera Weekend es dividirà ens tres accions. El Weekend shopping, amb la instal·lació de carpes al carrer d’una vintena de botigues a la zona de l’Illa que oferiran els seus productes a preus especials, i una desfilada de moda que tindrà lloc diumenge, 20 de març, a les 12.30 hores, al parc de la Torre Lluc. 

En el decurs de la mateixa, es coneixerà el guanyador del sorteig d’una estada de tres dies i dues nits a escollir entre prop de 250 punts de l’estat espanyol. Per participar-hi caldrà comprar en alguna de les botigues participants i omplir una butlleta que es podrà dipositar en una urna, al propi parc de la Torre Lluch, el mateix diumenge al matí.

La segona acció és una Ruta de la Tapa on hi prendran part 52 bars i restaurants que, segons ha explicat, en representació seva, Josep Maria Lluch, del Far de l’Illa, “presentaran degustacions amb la seva especialitat, sempre emprant productes de qualitat i proximitat per 2,5 euros, amb beguda inclosa”. 

La participació d’establiments respecte l’any passat ha crescut un 30 % i, segons Lluch, “això ens satisfà molt i demostra que hi ha ganes de fer coses”.

El tercer eix és el “Weekend” de Festa amb activitats, moltes d’elles, organitzades per les entitats de la ciutat. La Rambla de Gavà acollirà la Fira Pirata amb 50 parades i molt ambient, com una batucada que recorrerà Gavà i acabarà a la Torre Lluc, espai que estarà dedicat als més petits amb jocs, dixilands i atraccions. 

Dissabte , hi haurà una masterclass de passarel·la, cursos d’automaquillatge i un photocall amb l’Agrupació Fotogràfica

Els diferents escenaris acolliran les actuacions de l’escola de ball El Muro, de l’Aula de Dansa, de l’Escola Mugendo i de cal Nicanor i un concert infantil d’instruments que oferirà l’alumnat del Taller de Música de Gavà. També podrem gaudir des les actuacions del gegants i gegantons, dels grallers i un final de festa amb la Companyia General del Foc.

Dissabte al matí, es farà un taller a la plaça Major per ensenyar a cuinar pasta als infants i, durant tot el cap de setmana, hi haurà jornada de portes obertes al Refugi Antiaeri.

Segons Lola Moya, representants dels botiguers, en aquesta acció, “són molts els participants i crec que és una bona acció per donar-nos a conèixer i aconseguir que la gent compri a Gavà”.

Val a dir, que per a facilitar l’estacionament s’oferiran dues hores gratuïtes als pàrquings municipals de la plaça de Jaume Balmes i Batista i Roca. Segons l’Alcaldessa, “d’aquesta manera afavorirem també que la gent de fora vingui i descobreixi la qualitat i professionalitat del nostre comerç”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here