La fira del cànem 2016, ha reunit experts nacionals i internacionals del sector que han debatut sobre els usos medicinals i científics del cànnabi. Spannabis és el saló més gran d’Europa dedicat al cànem i les tecnologies alternatives

Amb més de 30.000 visitants, la cita ha superat les expectatives i ha patit un increment del 42,8% respecte a l’any passat, certificant així el creixement de l’esdeveniment, que no ha deixat d’augmentar visites any rere any.

El certamen ha reunit expositors vinculats al cultiu del cànem i l’ús industrial d’aquesta fibra obtinguda de la planta anomenada ‘cànnabis’, així com empreses i entitats procedents de la Xina, el Canadà, els Estats Units, Rússia, Índia, Itàlia, Alemanya, França, Holanda, Anglaterra, Polònia i Suïssa.

Coincidint amb la celebració del seu desè aniversari, la fira ha ampliat el seu espai a 15.000 metres quadrats.

Enguany, junt amb Spannabis, s’ha celebrat la tercera edició de les World Cannabis Conferences a l’Auditori de Cornellà, amb la presència de personalitats científiques, mèdiques i polítiques, així com rellevants membres de la cultura cannàbica.

Les World Canabis Conferences neixen davant la necessitat de materialitzar tots els avenços i esforços duts a terme durant els últims anys en matèria de cànnabis. A través de quatre blocs temàtics en format fòrum (medicinal , científic , nacional i internacional), conferències específiques i la projecció de treballs audiovisuals, es preten aprofundir en les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here