Nascut a Ciutadella, casat i amb tres fills. Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Dret per la Universitat de Barcelona, va obtenir el seu doctorat en Economia Pública per la Universitat de York. Ha sigut professor a la Universitat de Barcelona i des de juny de 1992 és catedràtic d’economia de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), on ha estat vicerector d’Economia i Relacions Internacionals i degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials entre el 2000 i el 2004. Ha ocupat diversos càrrecs d’assessoria d’organismes públics, tant a Catalunya com de manera internacional, i ha publicat diverses obres destacades en el camp de l’economia i la gestió púlica de la salut. Ens parla d’això i molt més en la següent vídeoentrevista:

 

Per El Temps / APPEC / AMIC 

Font imatge titular: www.upf.edu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here