ElBaix.cat se suma a les mostres de solidaritat amb les víctimes i de repulsa pels atemptats 

Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà condemna els atemptats terroristes de Brussel•les i fa arribar la seva solidaritat per les víctimes.

L’Ajuntament de Cornellà vol expressar la seva condemna i repulsa als atemptats terroristes que s’han produït aquest matí a l’aeroport i a una estació de metro a Brussel•les, així com manifestar la solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i tot el poble de la capital belga.

Tots els membres del consistori se sumen a aquest condol i donen el seu recolzament a les autoritats belgues davant aquesta situació d’emergència. En senyal de dol les banderes del balcó principal de l’edifici consistorial onejaran a mig pal.

Així mateix, l’Ajuntament vol manifestar el rebuig a qualsevol forma de terrorisme, ja que l’ús de la violència no té cap tipus de justificació i és un atac contra la democràcia i les llibertats tant individuals com col•lectives.

Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha expressat la seva condemna “ferma” i “contundent” als atemptats registrats avui dimarts a la ciutat belga de Brussel·les.

El consistori ha mostrat el seu rebuig a “qualsevol tipus de violència” i ha reiterat la seva aposta per “defensar el dret a la llibertat dels éssers humans”.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha volgut traslladar a tota la societat la seva més ferma condemna davant de qualsevol tipus d’atac terrorista o de violència i transmetre a les famílies de les víctimes i a la societat belga “la nostra solidaritat i el nostre condol”.

El consistori ha reiterat el compromís municipal per impulsar actuacions de sensibilització, prevenció i educació per acabar amb la violència i fer una societat més justa.

Sant Boi

Minut de silenci en senyal de dol pels atemptats de Brussel·les. La convocatòria és per a demà dia 23, a les 12 hores.

El dimecres 23 de març, a les 12 hores, a la plaça de l’Ajuntament, farem un minut de silenci per mostrar el rebuig més enèrgit i la nostra condemna als atemptats que han tingut lloc a l’aeroport i al metro de Brussel·les. 

L’Ajuntament de Sant Boi vol expressar el seu condol per les persones que hi han perdut la vida i la sol·lidaritat i suport a les persones ferides i les famílies dels afectats. Les banderes de la Casa de la Vila onegen a mitja asta en senyal de dol.

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha convocat la ciutadania a fer un minut de silenci davant dels consistoris aquest dimecres per mostrar el condol de la societat catalana i manifestar el “la repulsa a aquests actes de barbàrie i el nostre compromís ferm amb la vida, la pau, la llibertat i la dignitat de tots els éssers humans”.

Sant Feliu

Les banderes de la façana de l’Ajuntament de Sant Feliu onegen a mig pal en senyal de dol pels atemptats terroristes perpetrats aquest dimarts, 22 de març, a l’aeroport i al metro de Brussel·les, i que de moment han causat 34 víctimes i dos centenars de ferits.

En solidaritat amb les víctimes dels atemptats i com a mostra de rebuig a la violència, el consistori de Sant Feliu ha convocat a la ciutadania a fer un minut de silenci aquest dimecres 23 de març, a les 12 h, a la plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament.

Sant Joan Despí

Reproduim íntegre el comunicat de la web de l’Ajuntament:

‘Mostrem el nostre suport al poble belga. Demà 23 de març, a les 12 hores, l’Ajuntament i les entitats municipalistes han convocat un minut de silenci davant de les portes del consistori per mostrar la seva solidaritat amb el poble belga que ha patit aquest matí dos atemptats terroristes que han deixat prop de 40 morts i desenes de víctimes.

L’Ajuntament s’ha sumat a la convocatòria de la Federació de Municipis de Catalunya i de l’Associació Catalana de Municipis perquè demà, 23 de març, a les 12 h, la ciutadania faci un minut de silenci davant de les portes del consistori en mostra de suport i de rebuig a la violència.

Les entitats municipalistes han manifestat també el seu ferm compromís en la defensa dels valors democràtics com a baluard i garantia de la convivència.

El poble belga encara està en xoc. Aquest matí hi han hagut dues fortes explosions l’aeroport internacional de Zaventem, el principal de Brussel·les, i poc després s’ha registrat una altra explosió a l’estació de Maalbeek, al cor del barri de les institucions europees. El balanç provisional de víctimes parlen de 34 morts i desenes de ferits.’

D’altres municipis com AbreraEsparreguera, també s’han sumat a les mostres de condol. L’Ajuntament d’Esparreguera convoca un minut de silenci en memòria de les víctimes, que es farà demà dimecres 23 de març a les 13h a la plaça de l’Ajuntament, en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes a Brussel·les perpetrats avui. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here