Aquest dijous 28 d’abril tindrà lloc al Citilab de Cornellà de Llobregat, la X Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat. En aquesta edició, la Jornada tractarà sobre els joves LGTBI i com s’ha de garantir el dret a la igualtat i a la no discriminació per motius d’orientació sexual i identitat o expressió de gènere

Expressarà com treballen les administracions públiques, entitats, empreses, associacions, etc, que dia a dia s’impliquen per aconseguir que els joves de la comarca puguin viure la diversitat sexual i afectiva en llibertat.

L’acte s’iniciarà a les 9:15 hores, amb la presentació institucional per part de Antoni Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Garcia, diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Marta Vilalta, directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Josep Perpinyà, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, que donarà pas a la conferència “Diversitat sexual i de gènere“ a càrrec de Gerard Coll-Planas, director del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la Universitat de Vic i a un seguit d’experiències en els diferents àmbits de la cultura, el lleure, els dret, la defensa i les persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here