Els quatre recorreguts de la cursa referent per als corredors de muntanya passen pel municipi

Aquest cap de setmana, Begues acollirà la sisena edició de la cursa Ultra Trail Barcelona, una de les proves de referència en el món dels corredors de muntanya. S’han preparat quatre recorreguts de diferents distàncies: la Speed, de 21 quilòmetres; la Marató, de 42 km; la Long, amb 70 km; i la Ultra, de 100 km. Tots ells transcorreran per l’entorn del municipi, a més de la cursa de modalitat kids.

Com a novetat d’enguany, s’ha variat el recorregut de la Ultra, que es farà en sentit contrari per amenitzar la ruta als participants. Les inscripcions per a la cursa ja estan tancades, i estan confirmats corredors de primer nivell com Laia Díez, Àlex Martínez, Óscar Luque, José Manuel Granadero, Anthony Gay o Miguel Ángel González.

A banda de l’esdeveniment esportiu pròpiament dit, l’Ultra Trail donarà suport a l’associació Chromo 22, fundada per beguetans, que treballa per aconseguir finançament per a la investigació de la malaltia Neurofibromatosis tipus 2.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here