Mas-Colell va situar en 326 milions el cost d’assumir una anul·lació de l’adjudicació a Acciona

ACN – El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha explicat aquest dimarts que, si s’hagués de fer front a una indemnització per l’anul·lació de la privatització d’Aigües Ter Llobregat (ATLL), no només es comptaria amb el fons de contingència que ha previst en els comptes el Govern per a enguany, sinó que també es farien servir altres “instruments”.

Segons el projecte de llei de pressupostos presentat aquest dimarts, el fons de contingència per a enguany és de 240 milions d’euros, una xifra inferior als 326 milions d’euros en què l’exconseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, va situar el juliol de l’any passat el cost d’una possible revocació, per part de la justícia, de l’adjudicació a Acciona d’ATLL.

En cas que el Tribunal Suprem acabi emetent una sentència que obligui a anul·lar el concurs realitzat el 2012, “n’assumirem el cost de la millor manera possible, tenint en compte els instruments que tenim a l’abast, que no només és el fons de contingència”, ha dit el vicepresident.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here