Més de 200 expositors participen d’un esdeveniment que vol mostrar la riquesa comercial i industrial de la ciutat

Sant Andreu de la Barca organitza del 27 al 29 de maig una renovada edició de la seva Fira de Primavera, una mostra que ocuparà el centre de la ciutat i que vol mostrar la riquesa comercial i industrial de la ciutat combinant les exposicions de productes i serveis amb activitats, actuacions i propostes culturals.

Més de 200 expositors participaran enguany a una fira que tindrà dos escenaris i un espai dedicat a la restauració on s’aniran succeint les activitats durant tot el cap de setmana.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “la Fira de la Primavera fa aquest any un salt endavant i estrena un nou format que omplirà de vida el centre de la ciutat amb l’objectiu de mostrar l’àmplia oferta comercial de la ciutat, la riquesa de la seva indústria, les peculiaritats dels seus comerciants i la capacitat de les seves entitats”.

Una de les principals novetats de la cita d’enguany és l’organització d’un mercat medieval o la instal·lació d’una carpa de proximitat en la que els comerciants i industrials de la ciutat explicaran “in situ” com fan els seus productes més característics.

El regidor de Promoció Econòmica, Indústria i Comerç, Juan Pérez, ha remarcat que “la Fira de la Primavera canvia de format però manté el seu esperit de recordar a la ciutadania que a Sant Andreu de la Barca poden trobar tot allò que necessiten” i ha subratllat que “l’objectiu és promocionar l’economia local, mostrar l’oferta comercial de Sant Andreu de la Barca i donar protagonisme a les empreses que hi ha al municipi”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here