Miró acomiadarà 119 treballadors i tancarà 10 tendes per centrar la seva activitat a Catalunya i les Balears

La cadena de distribució d’electrodomèstics i productes tecnològics Miró, amb seu a Martorell i propietat del grup inversor suís Springwater Capital, ha tancat un acord amb els sindicats i el comitè d’empresa per a l’aplicació d’un ERO que afectarà 119 treballadors, el 28% de la plantilla, la majoria d’ells fora de Catalunya. 

Segons el director general de la companyia, Mateo Buzzi, l’objectiu és centrar l’activitat a Catalunya i les Balears, “que és on la companyia obté beneficis”, i tancar 10 tendes a la resta de l’Estat on la marca Miró “no és tant potent”. 

Amb aquesta reestructuració, Miró vol fer front a l’evolució del seu negoci “des d’una posició més competitiva” que li permeti portar a terme amb èxit el seu nou pla estratègic per al període 2016-2018 i obtenir resultats operatius en el curt termini. Miró compta actualment amb 45 tendes a Catalunya i 5 més a les Balears.

La cadena Miró va ser adquirida per Springwater Capital quan estava en concurs de creditors, i aleshores va anunciar que preveia invertir 23 milions d’euros entre el 2015 i el 2016 per renovar la seva xarxa comercial i obrir 34 noves botigues que donarien feina a 300 persones més. Finalment però, els plans inicials van variar dràsticament amb la presentació d’un ERO el passat mes d’abril que inicialment afectava 140 dels seus 430 treballadors.
Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here