Hores d’ara s’ultimen els treballs de retirada de runa del tros de mur caigut i apuntalament

La Nova Piscina Municipal torna a obrir les portes aquest dimecres. Hores d’ara s’ultimen els treballs perquè la instal·lació torni a funcionar amb totes les garanties de seguretat per a les persones usuàries.

Així s’està acabant d’aputanlar el tram del mur que es va desplomar diumenge, concretament la part del tancament de façana que genera la diferència d’alçada de la coberta plana sobre els vestidors i la coberta inclinada de la zona de vas de piscina a la façana del carrer de Lluís Borrassa cantonada amb el carrer de Reina Elisenda.

Cal recordar que el mur caigut és superficial i en cap cas ha quedat afectada l’estructura de l’edifici. També s’està acabant d’enderrocar el tram de mur més afectat i al llarg d’aquesta setmana es col·locaran unes lones provisionals i es retirarà completament la runa.

Els tècnics municipals procediran a elaborar el projecte de reparació del mur, uns treballs que es portaran a terme properament i que es desenvoluparan de manera que comportin les mínimes afectacions possibles als usuaris de la piscina.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here