Aquest any participaran un total de 24 clubs, amb més de 350 patinadors distribuïts en 29 categories de nivells de Promoció, Iniciació i Categories Nacional i Territorial

El Club Patinatge Castelldefels celebra aquests 16 i 17 de juliol la 18a edició del Trofeu Mediterrani. La competició tindrà lloc de 9 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h a la Pista Poliesportiva de Can Roca (carrer Dr. Trueta, 64-66). L’entrada és gratuïta.

Després de 17 cites, el “Mediterrani” és un trofeu consolidat i de referència a Catalunya.

Aquest any participaran un total de 24 clubs, amb més de 350 patinadors distribuïts en 29 categories de nivells de Promoció, Iniciació i Categories Nacional i Territorial. Aquest trofeu aconsegueix reunir any rere any més d’una quinzena de clubs importants que ja són assidus a la ciutat.

El Club Patinatge Castelldefels, amb la col·laboració de l’Ajuntament, és l’organitzador i amfitrió de la competició i hi participa amb prop de 40 patinadores.

Donat que una de les principals motivacions de la competició és fomentar la practica d’aquest esport a nivell d’iniciació, s’han inclòs varies categories a més de les reglamentades per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, a fi que puguin participar en el Trofeu patinadores de totes les edats.

El Club Patinatge Castelldefels, entitat constituïda l’any 1966, té com a principal objectiu el foment de l’esport a la ciutat i el desenvolupament i la pràctica del patinatge artístic.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here