El setembre ja és aquí i això vol dir que està a punt de començar una nova edició de Tapes i Canyes, la mostra gastronòmica de petites elaboracions dels bars i restaurants de Sant Vicenç dels Horts

Serà la cinquena edició d’aquesta aposta de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de la localitat baixllobregatina per un projecte totalment consolidat, en el qual enguany hi haurà una participació d’establiments lleugerament superior a la de l’any passat.

Com a novetat, aquest any es lliuraran dos premis a les millors tapes. El primer l’atorgarà un jurat popular d’acord amb les votacions dels clients/consumidors. I el segon el donarà un jurat professional. En tots dos casos, el premi consistirà en un assessorament personalitzat sobre restauració. 

Una altra de les novetats de l’edició d’aquest any serà la promoció i difusió de la mostra a través de les xarxes socials. Amb l’etiqueta #GastroSantvi, els usuaris/consumidors podran donar a conèixer el Tapes i Canyes a tots els seus contactes ja sigui mostrant fotos dels productes que s’hi poden trobar o bé de l’ambient que hi haurà als diferents establiments.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here