Una butlleta guanyadora del sorteig de la Primitiva va ser validada a l’administració de loteria número 1 del municipi, ubicada a la plaça de Catalunya

La sort va arribar dissabte dia 20 d’agost a Olesa de Montserrat, on hi va haver una única butlleta premiada de categoria especial del sorteig de la Primitiva. 

La combinació guanyadora està formada pels números 2, 11, 17, 26, 34 i 40, i el reintegrament per al número 0 i es va validar a l’administració de loteria número 1 d’Olesa, a la plaça de Catalunya. 

La persona propietària de la butlleta guanyadora obtindrà un premi de 7.242.339,76€.

Des de l’Administració de Loteria número 1 d’Olesa de Montserrat, Manuel Jiménez va explicar que “estan molt contents per haver repartit aquest gran premi” i que, de moment, “la persona afortunada no ha aparegut per l’administració”. 

De fet, Jiménez va remarcar que si la persona amb la butlleta premiada se n’ha assabentat el més normal és que no acabi passant per l’administració i que es dirigeixi directament a una entitat bancària per fer el cobrament del premi. No obstant, el que sí que van manifestar des de l’administració de loteria olesana és que esperen que “el premiat sigui veí o veïna d’Olesa de Montserrat”.

Durant tot el matí van ser moltes les persones curioses que es van apropar a l’administració de plaça de Catalunya un cop la notícia va transcendir a diversos mitjans de comunicació. 

Manuel Jiménez va informar que des de Loteries de l’Estat ja s’havia presentat el delegat amb el pòster que anuncia que a l’administració ha repartit un gran premi, fet que encara va augmentar el nombre de curiosos i curioses que es van apropar a preguntar.

 Per Manuel Jiménez representa una “gran il·lusió donar aquest premi” perquè evidencia “que toca” també a Olesa de Montserrat. De fet, l’administració olesana ja ha repartit premis de fins a 80.000 euros però és la primera vegada que repartia aquesta quantitat, ni més ni menys que més de 7 milions d’euros.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here