L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va plantejar aquest dilluns un segon Pla Delta del Llobregat. En una conferència al Col·legi de Periodistes, Colau va explicar que ja fa mesos que el consistori treballa amb els operadors de la zona, com el Consorci de la Zona Franca o el Port, així com amb ajuntaments com el de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat, i ja tenen un esborrany acabat que inclou una trentena de projectes diferents

La previsió del consistori és un pla a 10 anys vista en que la inversió sigui 50% pública i 50% privada, interpel·lant també la Generalitat i l’Estat. 

Entre els projectes proposats hi ha l’ampliació de Mercabarna, la nova estació intermodal al Port, una plataforma de sòl industrial per a pimes centrada en l’economia social, el pas a peu per la muntanya de Montjuïc o els corredors verds que connectin la ciutat amb el riu.
A banda de l’impuls industrial, es preveu la construcció d’11.000 habitatges darrera Montjuïc, al barri de la Marina, que podrien acollir unes 30.000 persones. Per l’alcaldessa de Barcelona, la ciutat només pot créixer per la Marina o la Sagrera. 

Font: ACN   Imatge: Col.legi de Periodistes 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here