La pilot de Corbera es posiciona per 4a vegada consecutiva en el Top 20 d’aquesta duríssima prova

A cavall de la seva moto, la pilot del Baix Llobregat continúa fent història. Finalitzar set vegades el Rally més dur i haver arribat a quedar 9a de la general, són algunes de les proeses de Sanz. Aquest 2017, en un Dakar especialment difícil, la baixllobregatina va acabar en 16a posició en la general de motos. 

La piloto de KTM va patir durant la primera semana a causa d’alguns errors propis i d’altres aliens. Però durant la  segona part d’aquesta edició 2017, amb una calor extrema, inundacions i amb una gran importància de la navegació, Sanz va resorgir per acariciar el top 15, l’objectiu que es va imposar abans de marxar cap a l’Argentina.

La pilot de 31 anys, ha quedat 16a de la general, a només 50 segons del 15è lloc i mai ha abandonat un Dakar. Tota una proesa. Incansable, el seu futur al Rally Dakar podria ser cada cop més a prop dels cotxes, com ella mateixa ha assegurat en alguna ocasió, però sembla que, de moment, encara ens donarà moltes més alegries sobre dues rodes. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here