El pilot de Gavà és hores d’ara cinquè a la general amb 109 punts i a 42 del líder de Tassi

Pepe Oriola ja ho té tot a punt per a disputar la propera cursa del Mundial de les TCR International Series al circuit de alemany d’Oschersleben. 

Es tracta de la darrera cita del Mundial abans de finalitzar el tour europeu i l’aturada per vacances, i per al gavanenc, “les perspectives són bones” perquè, segons va reconèixer en declaracions a elBruguers, “és un traçat que conec bé i sempre se m’ha donat molt bé. L’any passat vaig aconseguir la victòria i espero que en aquesta ocasió també pugui guanyar”.

Oriola, qui ja és un veterà de la competició, reconeix que “l’experiència resulta clau per gestionar les curses, sobretot les sortides” i també admet que ha tingut un primer tram de temporada “bastant irregular” i que ha estat “més dur del que esperava”, en referència “al lamentable incident a Bèlgica” però també destaca “el podi a Monza i la bona actuació a Hongria”.

Pepe Oriola assegura que “si ara aconsegueixo una victòria i un quart o cinquè lloc estaria en condicions de poder lluitar pel títol de cara les tres curses que manquen després de les vacances”.

El pilot de Gavà és, hores d’ara, cinquè a la general, amb 109 punts, a 42 punts de diferència respecte el líder Atilla Tassi.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here