L’agent ferit de bala al coll segueix molt greu a l’Hospital de Bellvitge. El caporal ferit al genoll es recupera favorablement

L’Ajuntament de Gavà es personarà com acusació particular en el procediment judicial que s’obrirà contra l’autor dels trets que ahir tarda van ferir dos agents de la Policia Municipal en les immediacions del Tanatori de Gavà.

En la causa contra l’autor del tiroteig, l’Ajuntament es personarà per la via penal i també reclamarà responsabilitats civils i possibles indemnitzacions per als dos agents.

A conseqüència dels trets, el sergent continua en estat greu a l’UCI, després d’haver estat intervingut ahir a Bellvitge, mentre que el caporal, de 62 anys es recupera favorablement de les ferides patides a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

L’autor dels trets, que va ser detingut una hora i mitja més tard pels Mossos a Canyelles és Jordi Casas Cordero, de 40 anys, veí de Calafell qui segons les investigacions seria també l’assassí de l’home que va ser tirotejat diumenge a Miami Platja. L’home, que també ha patit ferides de foc als braços i a les cames, va ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona. A més de l’arma llarga, el detingut portava a sobre cinc carregadors.

Els fets van produir-se quan els agents es van acostar a un home en actitud sospitosa i li van demanar identificar-se. Davant aquest requeriment, l’individu els va disparar i després va fugir en cotxe de color verd fosc.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here