L’Agència Catalana de l’Aigua revisa periòdicament la qualitat de les aigües de bany

Les aigües de les platges de Gavà han rebut la qualificació d’excel·lents en la darrera revisió de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Aquest organisme revisa periòdicament la qualitat de les aigües de bany d’acord amb els criteris de la Directiva Europea 2006/7/EC.
L’ACA va realitzar aquestes proves el passat dilluns, 7 d’agost, a tres punts del litoral gavanenc: a la zona del Càmping 3 Estrelles, a l’alçada del carrer Blanes, i a l’alçada de l’avinguda del Mar. A tots tres punts s’ha obtingut la qualificació d’excel·lent atès que els dos paràmetres que es mesuren, la presència de bacteris d’Escherichia coli i dels Enterococs intestinals, està per sota de les quantitats de referència, que són en el primer cas de 250 unitats formadores de colònies per cada 100 ml d’aigua, i en el segon cas de 100 unitats formadores de colònies per cada 100 ml d’aigua.

Per tant, els resultats dels controls analítics indiquen que els aigües de bany de les platges gavanenques són aptes per al bany i compleixen els requisits de qualitat de l’esmentada Directiva 2006/7/EC.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here