El Baix, i més concretament el delta del Llobregat, té dos representants entre els 16 concursants de la nova edició d’Operación Triunfo, ressuscitada enguany per TVE 

L’Alfred té 20 anys i és del Prat de Llobregat, on resideix amb els seus pares. Cursa un Grau Superior de Música i el tercer curs del grau de Comunicació Audiovisual. És músic i cinematògraf. Ve d’una família de músics, ha autoeditat tres discos i preveu estrenar un llargmetratge al 2018, del qual també ha composat la banda sonora.

La Nerea té 18 anys i és natural de Barcelona, ​​però resideix a Gavà amb els seus pares i la seva germana gran. Ha acabat Batxillerat aquest any i s’ha presentat a l’examen d’ingrés a la universitat. La seva intenció, abans de ser seleccionada, era començar estudis de teatre musical. Toca el piano i li agrada compondre. Li agraden Whitney Houston, Britney Spears i Beyoncé.

I la gala d’ahir, la número 3, va significar un punt d’inflexió per als dos concursants baixllobregatins. Per una banda, després de la nominació de la Nerea per part del jurat a la gala 1 de Operación Triunfo, els professors van decidir ahir salvar-la, fet que la consolida com una aposta ferma del seu professorat.
Per altra banda, l’Alfred va deixar el pabelló pratenc ben alt al dur a terme una versió magistral de la cançó “City of Stars” del musical de moda, La La Land; de la mà de la seva companya Amaia, amb una excel·lent factura vocal i interpretant a quatre mans al piano. 

L’Alfred havia comentat al respecte d’aquest tema “És una gran responsabilitat fer música en directe, li tinc estima a la cançó, però alhora respecte”, però va assumir el repte i el va superar amb nota. 

L’impacte en el Jurat va ser significatiu. La Mónica Naranjo es va posar de peu al finalitzar l’actuació i el plató quasi s’enfonsa entre tants aplaudiments. Joe Pérez-Orive va ser el primer a pronunciar-se i les seves paraules ho van dir tot: “Per actuacions com aquesta, nosaltres els membres del jurat, vam decidir dedicar-nos a la música”. 

Per la seva banda Roberto Leal va assegurar estar emocionat i la convidada del jurat, Júlia Gómez Cora, va decidir valorar els dos intèrprets de “City of Stars” en conjunt. Després de definir la “brillant” actuació com “la millor de l’edició”, els va fer creuar la passarel·la a tots dos. “Esteu més a prop de complir el vostre somni”, els va dir. 

Però van ser les xarxes socials les que van cremar després de l’actuació, destacant el talent i la personalitat dels joves artistes i fins i tot reclamant que la parella sigui la representant d’Espanya a Eurovisió 2018. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here