El portaveu baixllobregatí d’Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, ha explicat aquest dimarts a Rac1 per què creu que Catalunya encara no és independent

Catalunya serà independent si els catalans volen que ho sigui. Per cert, saben per què encara no som independents? Perquè no ha existit la majoria de catalans que així ho haurien volgut.

Fa uns dies, el diputat cornellanenc va admetre que “no hi ha hagut ni la capacitat ni la voluntat d’implementar la república proclamada perquè és evident que no hi havia encara la suficient acumulació de forces”, també en declaracions a Rac1.

El de Cornellà va plantejar també la possibilitat que ERC governés la Generalitat amb Catalunya en Comú per “ampliar la base autodeterminista”. “Si cal fer un procés constituent de baix a dalt, ho has de fer amb els que són més propers a tu ideològicament”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here