Troben morta la dona desapareguda dimecres a Cornellà de Llobregat

La dona que havia desaparegut dimecres passat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha estat trobada morta aquest dijous a la tarda a la població

Segons han indicat els Mossos d’Esquadra, una persona que anava amb un gos va localitzar el cos de Natividad Gómez de 73 anys aquest dimecres poc després de les cinc de la tarda i va avisar els Mossos.

El cadàver va ser localitzat al curs del riu Llobregat dins al terme municipal de Cornellà de Llobregat. Els Mossos han apuntat que el cos no presentava indicis de criminalitat visibles. La dona, d’estatura baixa i cabell de color caoba, necessitava medicació i coixejava de la cama dreta.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt