L’Ajuntament va assumir ahir 22 de maig la gestió de la zona verda i blava de la platja

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), va assumir aquest 22 de maig la gestió del servei d’aparcament regulat en zona blava i zona verda a la platja, de la mateixa manera que des de fa temps ho fa al centre de la ciutat.

“Agraïm a l’empresa Valoriza la feina realitzada, i la predisposició per arribar a acords amb l’Ajuntament. Ara és el moment de desitjar sort als treballadors i treballadores de l’empresa municipal SAC. Ens posem al seu costat per treballar i garantir el millor servei d’estacionament als veïns i veïnes de Castelldefels”, expressa l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC). “Hem de tenir present que els grups de l’Equip de Govern hem defensat, des d’un primer moment, que l’empresa municipal SAC havia d’assumir la gestió del servei d’estacionament. Es va encarregar una assessoria per analitzar la modalitat de gestió més eficient i sostenible econòmicament. La conclusió és que la forma més eficient de prestar el servei és que l’Ajuntament assumeixi la gestió”.

“Volem donar aquest pas comptant amb la complicitat i la implicació del veïnat i del sector de la restauració per tal d’implementar els canvis més adequats per millorar aquest servei”, va explicar la presidenta del SAC, Candela López (Movem). “La gestió municipal ens permetrà respondre millor a les necessitats reals del municipi, del seu veïnat i dels seus motors econòmics, en ser més flexible, més transparent i amb el principal objectiu de respondre amb eficiència a les situacions que es donin en cada moment”.

Per aquest motiu, l’Ajuntament va convocar per al mateix 22 de maig –coincidint amb l’entrada en vigor de la remunicipalització del servei– dues reunions de treball específiques, a nivell tècnic i social, amb l’objectiu d’aportar accions concretes i conèixer l’opinió de veïns, comerciants i restauradors.

D’altra banda, durant un mínim de tres dies i causa dels treballs de manteniment i traspàs de l’empresa Valoriza a SAC, no funcionarà el servei de pagament.

Estudi per la millora del servei

Amb l’objectiu d’iniciar aquest procés, SAC està comptant amb la col·laboració de l’empesa Lavola, que està desenvolupant un estudi per a la millora del servei. Ja s’ha realitzat una primera fase d’anàlisi del funcionament actual del servei, i ara s’inicia una segona fase per treballar conjuntament les diferents propostes que puguin sorgir.

Per conèixer l’opinió de la ciutadania, també es realitzarà una enquesta telefònica i una enquesta on-line per a tota la ciutat.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here