Aquests 10 i 11 de novembre, el Cableski del Canal Olímpic de Castelldefels acull els campionats d’Espanya i Catalunya de wakeboard i wakeskate en cable

Per primera vegada, aquesta prova serà puntuable per al Rànquing Mundial de la IWWF, i per això comptarà amb 3 jutges internacionals i 3 jutges nacionals. L’organització preveu una gran assistència de riders de tota Espanya en tractar-se del primer campionat d’Espanya amb jutges internacionals.

Durant el dissabte tindran lloc les proves de qualificació mentre que les finals de l’esdeveniment se celebraran el diumenge.

A part del que ve sent el mateix campionat, hi haurà carpes amb exposició de material de totes les marques del sector, street art, sorteig de regals,… I dissabte nit, festa amb el col·lectiu de dj’s Much More vinguts des de París.

El circuit constarà dels ja coneguts mòduls de l’OCP, a part d’haver de afegir-se a aquesta modalitat de cable l’obligació de realitzar trucs de tall o air tricks, sens dubte una cosa espectacular per a totes aquelles persones que no hagin assistit mai cap esdeveniment semblant.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here