Avui s’ha viscut un altre episodi en el que la Ciutat de la Justícia i els jutjats de Vic, Figueres, Manresa, Granollers i Cervera…, a més de les ciutats baixllobregatines ja esmentades; han tornat a patir una escampada de fems i escombraries

Tot indica que els CDR han tornat a escampar una vegada més fems i escombraries a les portes dels jutjats de Catalunya. A través del seu Twitter han informat d’accions a la Ciutat de la Justícia, a Figueres, Olot, Vic, Vilafranca del Penedès, Sant Feliu de Guíxols, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Berga, Manresa, Girona, Mataró, Tortosa, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Santa Coloma de Farners, Granollers, Rubí i Cervera.

En una de les fotografies que han difós per les xarxes socials es pot veure com encaputxats actuen a la Ciutat de la Justícia i col·loquen una pancarta on es pot llegir ‘Justícia de merda’. A Cervera han fet una pintada on diu: ‘La Justícia espanyola fa pudor de merda feixista’.

En una piulada, els CDR han apuntat que no es pot ‘normalitzar’ la situació a les portes del judici. ‘Aviat començarà el judici farsa i la sentència ja està escrita. Volen empresonar tot un poble’, han afegit els comitès, que asseguren que estan ‘fermes i mobilitzades’ davant d’aquest ‘atemptat contra l’estat de dret’.

A Esplugues, tal com es pot veure a la imatge inicial, la reivindicació ha estat centrada en el cas de l’espluguí Adrià Carrasco, desplaçat a Brussel·les a causa de la emissió d’una ordre de detenció per part de l’Audiència Nacional. Carrasco ha repetit que no es planteja tornar a Catalunya fins que no es retiri l’ordre de cerca i captura contra ell vigent a l’Estat espanyol.

La Fiscalia General qualifica les accions dels CDR com a «atemptat contra l’estat de dret»

Assegura que “entorpeixen” el funcionament del servei públic que es presta als jutjats.

Font: ACN. Imatge: @CDR_Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here