El Delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, i el director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics, Adam Majó, s’han reunit al Prat amb diferents entitats i institucions del Baix Llobregat pe parlar dels serveis que ofereix aquest nou organisme de la Generalitat que va crear-se el passat més d’octubre.

A la reunió s’ha parlat de l’augment d’actes violents per part de grups d’ultradreta, entre altres temes. Majó ha expressat que “es tracta de xarxes organitzades i això ens preocupa especialment, perquè segueixen consignes molt clares que mai sabem cap on poden derivar”

Majó ha animat als ciutadans i ciutadanes i a les entitats a denunciar sempre que siguin objecte o coneixedors d’una vulneració d’aquests drets, com ara el d’associació, de participació política, de llibertat d’expressió o d’un judici just.

L’Oficina, que des d’octubre ja ha rebut 60 peticions d’actuació, ofereix serveis d’acompanyament i assessorament a les víctimes i té contactes amb nombroses entitats i institucions que treballen en aquest àmbit.

Juli Fernàndez ha posat en valor “la col·laboració i el treball conjunt entre tots per tal de generar espais més potents al servei dels ciutadans, garantint així la millor defensa dels drets civils i polítics per a tothom”

El delegat, ha recordat que, per seguir treballant en aquest àmbit, la coordinació amb els municipis és fonamental ja que son ells la primera porta d’entrada dels ciutadans i les ciutadanes.

 

Font: Generalitat de Catalunya

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here