La campanya benèfica de recollida d’aliments Ni Un Plat Buit! a Molins de Rei va aplegar 940,75 quilos de menjar de donatius del veïns i veïnes del municipi.

Per desena vegada les entitats socials de la vila en col·laboració  amb l’Ajuntament han impulsat una campanya benèfica per a les famílies necessitades.

La campanya va iniciar-se l’any 2009 per un grup d’entitats socials preocupades per l’abast de la crisi en famílies molinenques. Des de llavors, Ni Un Plat Buit, s’organitza per a recollir aliments. Enguany, van recollir-se un total de 940,75 quilos de menjar, dels quals 198,80 es van recollir a les escoles i 741,95 van ser aportacions de particulars. De la iniciativa se’n beneficien un total de 140 famílies del municipi.

Les entitats que impulsen any rere any aquesta campanya son: l’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai l’Agrupa, l’Esplai Spai, Creu Roja Baix Llobregat Centre i Càritas. A més compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei.

 

Font: Aj. Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here