La nedadora del CN Sant Feliu ha aconseguit una nova marca mundial en la prova dels 50 metres esquena categoria S9 amb un temps de 32 segons i 69 centèsimes, en el Trofeu Internacional de Natació Adaptada organitzat per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

Núria Marquès estava eufòrica, “no podia estar més contenta” reconeixia entre somriures. Tocant la campana sense parar per notificar a tot el públic la seva fita, la nedadora paralímpica celebrava el rècord del món que acabava d’aconseguir durant la sessió matinal de la segona jornada del 4t Trofeu Internacional de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona que se celebra a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

Amb la nova marca, la nedadora catalana superava el seu propi rècord, aconseguit a les World Series de Berlín el 2017. “No esperava fer el rècord” deixava anar cansada després de recuperar-se a la piscina d’aigua freda.

El Trofeu Internacional de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona és una competició inclusiva que se celebra a les instal·lacions del Club Natació Barcelona i en la qual nedadores amb i sense diversitat funcional competeixen plegades en les mateixes proves. “És una motivació. Tenir algú al costat t’ajuda a tirar, a voler-la guanyar” argumentava Marquès.

Font: FECPC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here