L’alumnat, amb el lema “Ràdio Cantata” va fer servir elements radiofònics per expressar a través de la música quin és el Prat què somien per al futur.

Més de 600 alumnes de 6è de primària de totes les escoles del Prat van participar el passat dia 10 de maig a la Cantata, una jornada musical i lúdica que aplega cada final de curs estudiants dels diferents centres educatius de la ciutat, professorat i famílies.

Amb aquesta experiència musical, que va celebrar-se al CEM Julio Méndez, l’alumnat de 6è va acomiadar-se del cicle d’educació primària. Cada any la cantata gira entorn un fil conductor diferent que enguany ha estat el del món de la ràdio. Sota el lema “Ràdio Cantata” l’alumnat va fer servir elements radiofònics per expressar a través de la música quin és el Prat amb què somien per al futur.

Els coordinadors d’aquesta edició van ser l’Escola d’Arts en Viu i la Regidoria d’Educació juntament amb els centres educatius i el Teatre Kaddish. Al llarg del curs escolars, l’alumnat ha anat desenvolupant aquest projecte artístic amb una línia pedagògica comuna, on s’ha treballat també l’educació en valors.

La Cantata d’enguany va ser la 18a edició, una jornada que va néixer per a celebrar de manera festiva la finalització de l’etapa de l’educació primària i contribuir a la cohesió de la comunitat educativa. Des de l’any 2016 la Cantata s’emmarca dins el programa IntersECCions, una iniciativa pionera a Catalunya per promoure la igualtat d’oportunitats educatives i el dret a la participació cultural. Es pretén amb aquest programa impulsar el treball en xarxa d’agents educatius, socials i culturals per fomentar projectes en diferents àmbits. Durant aquest mes de maig, més de 6.000 alumnes del Prat estan compartint el resultat del treball realitzat en el marc d’aquest programa sota el lema “Compartim IntersECCions”.

 

Font: aj.Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here