El proper dimarts 18 de juny a les 18.00h a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes tindrà lloc el debat sobre el gènere no binari mitjançant fotografies a l’entorn del transfeminisme, la imatge i el cos.

 L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, amb el suport de la Diputació de Barcelona obrirà el proper dimarts un debat sobre gènere no binari que partirà d’una exposició a l’entorn del transfeminisme, la imatge i el cos. Serà una activitat dinamitzada per l’associació Filigrana que pretén obrir debat a partir d’una mostra fotogràfica que desdibuixa la línia divisòria entre allò masculí i allò femení.

A les 18h s’iniciarà una visita guiada des del vestíbul de l’Ajuntament que recorrerà les més de 30 fotografies de Carmen Durá, Saül Blanch i Sara Reig que conformen l’exposició “Cauen les venes dels ulls”. Al llarg de l’exposició podrà veure’s com un mateix cos pot llegir-se de diverses maneres segons el context, la indumentària o el comportament.

Finalment, s’obrirà un debat entre totes les persones assistents per parlar sobre la mostra i sobre totes aquelles reflexions que hagi generat.

Aquesta és una de les activitats que s’emmarca en els actes commemoratius del 38 de juny, Dia Internacional de l’orgull LGTBIQ.

Font: Aj.Castellví

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here