Aquest cap de setmana arriba a Vallirana la 8a Fira del Vi i del Cava amb un programa ple d’activitats que s’inicia avui dijous i s’allarga fins el diumenge. A la fira podran trobar-s’hi diferents cellers i establiments de restauració.

La 8a Fira del Vi i del Cava de Vallirana ve carregada d’activitats que ja s’inicien avui dijous a les 20.30h al Centre Excursionista de Vallirana amb un Maridatge Empresarial que té la voluntat de fomentar la col·laboració entre empreses en el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius del Baix Llobregat.

Dissabte 15 a les 18h al recinte firal de la rambla de la Sobirania s’inaugura la 8a edició de la Fira a càrrec de BTU-K Vallirana i a les 19h arriba una de les activitats tradicionals de la fira de la mà del restaurant Sapri Pizza que sorprendrà a tothom amb La pizza més llarga de Vallirana. A continuació, a les 20h es durà a terme una activitat d’iniciació al tast de vins per a poder adquirir els coneixements necessaris per a valorar i formar un criteri propi sobre qualsevol tipus de vi. A la nit arriba la música en directe a càrrec de “La Casa Roja Quartet” que ompliran el recinte firal de jazz, blues i pop de diferents èpoques.

Diumenge 16 les activitats comencen a primera hora del matí. Els més matiners podran participar a la Marxa Nòrdica a càrrec de l’Oficina de Turisme de Vallirana en col·laboració amb MC3 Esports que sortirà des de la Masi Molí de Can Batlle. A les 11h es durà a terme la 8a Trobada de plaques de cava de Vallirana, i mitja hora més tard tindrà lloc l’activitat per als més petits. Fins les 13h els nens i nenes podran participar al taller “Pinta amb vi” on tindran la llibertat de crear petits obres d’expressió plàstica experimentant la pintura amb vi.

La tarda continuarà plena d’activitats per a tothom, a les 19h tindrà lloc l’espectacle d’animació infantil itinerant amb Koko el pallasso i a les 19.30h se celebrarà el lliurement de diferents premis: el del Concurs de Cartells de Festa Major 2019, el de la millor tapa de la 4a edició de la Ruta de la Tapa de Vallirana i el de la millor tapa de la 8a Fira del Vi i del Cava de Vallirana. A les 20h es repetirà altra vegada la iniciació al tast de vins i “La Casa Roja Quartet” tornarà a posar el toc musical per a tancar el cap de setmana.

Font: Aj.Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here