El passat 21 de setembre, una noia de Cornellà de 28 anys, va ser assassinada brutalment per la seva parella a Southampton, al sud del Regne Unit, molt a prop de Londres.

La exparella de la noia, de 29 anys amb nacionalitat espanyola i d’origen marroquí, va assaltar-la a casa seva i li va produir greus ferides de les quals no va poder-se recuperar. Ell va intentar-se suïcidar després de l’assassinat.

Segons fonts policials, la noia vivia a Londres des de feia dos anys. Els fets van passar passades les deu de la nit al barri d’Inner Avenue. La policia va arribar a casa de la noia i la va trobar mal ferida amb múltiples ganivetades. Van detenir l’home que encara era a la casa quan hi van arribar.

L’home va ser ingressat a l’hospital i dilluns 30 de setembre va ser donat d’alta. Ha quedat detingut imputat per un presumpte delicte d’assassinat. Els veïns de la urbanització van sentir crits i una forta discussió entre els dos i van avisar a la policia.

Sembla ser, que el noi havia expressat a gent del barri on vivia, molt a prop d’on vivien els pares de la noia a Cornellà, que tenia intenció d’anar a Londres a “matar” la noia després de que haguessin trencat la seva relació uns mesos abans.

Foto: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here