Va ser escollit a l’assemblea general de constitució del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, pel mandat 2019-2023, celebrada el 21 de novembre

La mateixa assemblea va triar com a Presidenta del Consorci la Sra. Núria Marín (Presidenta de la Diputació de Barcelona), com a Vicepresidents la Sra. Ada Colau (Alcaldessa de Barcelona) i el Sr. Ferran Miralles (Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya). I com a Vicepresident executiu el Sr. Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei.

En la seva intervenció davant l’Assemblea, Núria Marín ha destacat la importància de les administracions públiques en la gestió de l’espai natural, un compromís que s’ha de desenvolupar de forma conjunta i unitària entre tots els implicats i que compta amb l’experiència desenvolupada al llarg d’aquests anys per tots els qui l’han precedit en el càrrec.

En aquesta sessió també s’ha elegit la Comissió Executiva del Parc Natural que estarà integrada per dos representants de la Diputació de Barcelona, dos de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dos de la Generalitat de Catalunya i un representant dels ajuntaments de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei, el Papiol, Sant Just Desvern, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac.

El parc natural de Collserola

El parc central de la metròpoli. Amb el Tibidabo com a turó més emblemàtic, el massís de Collserola ha esdevingut avui un espai natural imprescindible per a la conurbació metropolitana.

El parc natural, amb 8.295 hectàrees, és el pulmó natural, l’escola de natura i l’espai d’esbarjo de les ciutats que l’envolten, tot vetllant per conjuminar el manteniment dels seus valors naturals i culturals amb un ús sostenible per part dels ciutadans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here