Aquest dissabte i diumenge, els nens i nenes d’Olesa podran gaudir de la tercera edició de l’Escorxador Xics, amb inflables, jocs i tallers durant tota la jornada. Es celebra a l’espai polivalent de l’antic Escorxador i l’entrada és gratuïta.

Aquest cap de setmana, l’Escorxador acollirà la tercera edició de l’Escorxador Xics, la fira infantil de Nadal d’Olesa amb inflables, jocs i tallers de manualitats. Un any més, i degut a la bona resposta de públic que aquesta fira infantil de Nadal ha tingut en les dues darreres edicions, l’Ajuntament d’Olesa manté la fira durant tot el cap de setmana, en horari de matí i de tarda. L’entrada és gratuïta.

L’edició d’enguany arriba carregada d’il·lusió i diversió, i com sempre, amb l’objectiu de que la mainada i les seves famílies la gaudeixin. A l’espai de l’Escorxador hi haurà activitats diverses, jocs específics per als més menuts i també per als més grans, inflables i tallers variats de manualitats.

L’Escorxador Xics (al carrer Jacint Verdaguer número 30) obrirà les seves portes dissabte i diumenge de les 11.00 a les 14.00 hores, i de les 17.00 a les 20.00 hores. Els menors de 8 anys han d’anar acompanyats.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi López, ha destacat la bona acollida que l’Escorxador Xics ha tingut en les dues darreres edicions, i espera que aquest cap de setmana la resposta també sigui molt positiva.

L’Escorxador Xics és una de les cites organitzades per l’Ajuntament d’Olesa per les festes de Nadal emmarcada dins la campanya de festes inclusives, en la qual es facilitarà l’accés i la participació als tallers a aquells nens i nenes amb diversitat funcional. Les famílies que necessitin aquesta atenció s’hauran de dirigir a les persones responsables de l’activitat.

Venda d’entrades anticipades per a la festa de Cap d’any, del 19 al 22 de desembre

D’altra banda, aquest dijous, 19 de desembre, es posen a la venda les entrades anticipades per a la festa de Cap d’Any que es farà al pavelló Sant Bernat. Les entrades, al preu de 10€, es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura, en horari de 17.00 a 20.00 hores, fins el dia 22 de desembre. En taquilla el preu serà de 12€. L’edat mínima per accedir a la festa són els 16 anys.

Font: Aj. Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here