Aquest servei fomenta l’envelliment actiu organitzant activitats físiques als casals i als parcs del municipi, amb l’orientació i supervisió d’una persona preparadora física

Les persones grans del municipi podran participar un any més a les activitats de gimnàstica que s’organitzen als casals i als parcs de salut del municipi. La Junta de Govern ha adjudicat el contracte per realitzar aquestes activitats pels propers mesos, que les dinamitza una persona preparadora física.

La regidora de Gent Gran, Mireia Vergés, ha explicat que «fomentem la millora de la qualitat de vida de les persones grans de Sant Vicenç dels Horts, perquè mereixen una especial atenció i perquè creiem que els hem de tornar tot el que ens han aportat durant la seva vida. Així, treballarem per millorar els serveis que oferim al col·lectiu, i sempre de manera participada i amb la seva col·laboració».

La gimnàstica és molt positiva per la gent gran perquè fomenta l’envelliment actiu, mantenint i millorant les capacitats físiques de les persones, treballant la mobilitat, la flexibilitat, la força, la coordinació i l’equilibri i la respiració. A més durant les sessions les persones participants aprenen a relaxar-se i a moure’s correctament per prevenir possibles lesions i, en definitiva, es fomenta la pràctica d’exercici físic com a hàbit saludable.

Millores al casal de Can Ros

Per altra banda la Junta de Govern també ha aprovat l’adjudicació per realitzar obres al casal del barri de Can Ros. En concret es substituiran les rajoles del terra, després que els usuaris i usuàries advertissin del seu mal estat. Amb el pas del temps moltes rajoles s’havien desfalcat i esquerdat, fet que podia provocar incidents ja que a la sala principal del casal s’hi realitzen moltes activitats. Properament s’iniciaran els treballs per treure totes les rajoles antigues, re-anivellar el terra del local i col·locar les noves rajoles.

Font: Aj.Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here