Del 19 al 21 de febrer el municipi acull una sèrie d’activitats associades al Mobile World Congress

La cancel·lació del Mobile World Congress a Barcelona recentment anunciada no afectarà a la celebració d’un dels seus principals esdeveniments paral·lels: la Mobile Week que es desenvoluparà a 15 emplaçaments diferents d’arreu de Catalunya, entre els quals es troba Begues. Aquesta iniciativa està centrada en oferir a la ciutadania xerrades i tallers per tal d’entendre, reflexionar i interactuar amb la tecnologia perquè puguem utilitzar-la a favor nostre.

Pel que fa a la participació beguetana, aquesta arrencarà el proper dimecres 19 de febrer al Teatre El Goula amb un acte inaugural a les 10 h i amb les primeres conferències que se celebraran al voltant de qüestions com la tecnologia blockchain o sobre tecnologia, resiliència i joventut. La jornada es tancarà amb un taller familiar de drons.

L’endemà, dijous 20 de febrer, els grups de Tecnologia de l’escola Sant Cristòfol i de l’Institut de Begues assistiran a dos tallers, dedicats respectivament a aplicacions mòbils i a tecnologia digital, i a un debat sobre tecnologia blockchain. El programa es tancarà divendres 21 amb un taller sobre signatures digitals i una conferència sobre tecnologia i medi ambient abans de posar el punt i final a les sessions a les 19 h.

Font: Aj. Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here