El celebrat espectacle Una mujer fue la causa, del grup Laboratoria Flamenco Project, es podrà veure íntegre el 6 de març al CEM Les Moreres. Un tastet del muntatge, una original combinació de flamenc, dansa contemporània i feminisme, ja es va poder veure a la plaça Santa Magdalena el 25 de novembre, Dia contra la Violència Masclista. Ara arriba en la seva versió completa dins de la programació del Mes de les Dones d’Esplugues

Es tracta de l’activitat estrella d’aquesta programació, que compta amb prop d’una vintena d’activitats  organitzades per l’Ajuntament i les entitats. Laboratoria Flamenco Project – col·lectiu format per la guitarrista Isabelle Laudenbach, la bailaora Aina Núñez i les cantaoras Cristina López i Ana Brenes – actuarà el 6 de març a les 20.30 hores al CEM Les Moreres.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta i precedirà el tradicional Sopar de les Dones, que tindrà lloc al mateix equipament a les 21.30 hores. El preu del sopar és de 18 euros i les inscripcions estaran obertes fins el 3 de març a: Associació de Dones de La Plana, Associació de Dones El Taller de Can Vidalet i Associació de Dones del Gall.

El Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, que enguany cau en diumenge, es farà la tradicional lectura del manifest commemoratiu, a la plaça Santa Magdalena (12 hores).

A més, hi haurà conferències i altres activitats, organitzades per l’Ajuntament, les associacions de dones i altres entitats, com Amnistia Internacional, que organitza l’exposició Mujeres en lucha (del 2 a l’11 de març) i una xerrada (dijous 5) en el Casal de Cultura Robert Brillas.

Altres activitats destacades són les conferències Las cigarreras, de la catedràtica d’Ensenyament Secundari Carmen Romero (dilluns 9, a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues), Dones i política a Esplugues: Les nostres regidores, com veuen elles l’Esplugues del futur? (dilluns 23, al Casal R. Brillas) i Revolucions en femení: la industrial i la tecnològica (dimarts 24, a la Masoveria Can Tinturé).

L’Ajuntament lliurarà un mocador commemoratiu i reivindicatiu fins a exhaurir existències que portarà per lema Juntes fem història. Els mocadors es podran bescanviar lliurant el retall que es trobarà a la revista municipal El Pont.

 

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here