ElBaix.Cat té la solució per a que quedar-se a casa sigui menys avorrit.

Per sort tenim internet i xarxes socials, tot i que és un gran moment per a seure al sofà i agafar un llibre, o recuperar les receptes de l’àvia i convertir-te en un gran cuiner, tornar a veure les teves pel·lícules favorites o jugar al que jugaves quan erets petit..

La nostra nova proposta està relacionada els scape rooms! Qui ha dit que faci falta sortir de casa per a fer-ne un? Us deixem propostes per a fer scape rooms digitals! A veure si aconseguiu acabar-los a temps!

1.    “Apocalipsis higiénico”
Els pioners en crear el primer scape room virtual van ser The Paradox Room i Exit Room Escape creant “Apocalipsis higiènico”. El joc ens situa l’any 2043, en una societat on, després d’una crisi mundial el 2020, les borses van caure i es va instaurar una nova moneda: el paper higiènic. Un bé que només està a l’abast de les persones més poderoses.
L’objectiu és aconseguir un palet de paper higiènic del príncep africà Jones Dimka. Podeu jugar en solitari o amb qui us hagi tocat estar confinaments. Això sí, és important jugar amb un ordinador, ja que des del mòbil no es pot visualitzar tot el contingut. La diferència amb els scape room habituals, és que aquest joc no té límit de temps. Així que podreu estar una bona estona donant-li al coco.

2.    Hora 26
L’empresa barcelonina Simulacre Vuit ha creat Hora 26, un joc d’escapament en viu, també gratuït. A partir d’un vídeo de Youtube i una guia en PDF, hauràs d’ajudar al Doctor Arribia a arreglar la seva màquina del temps per tornar al futur.
Només necessites un PC, un programa per descomprimir arxius, un paper i un bolígraf. En aquest scape room la duració tampoc és un factor determinat, podràs jugar el temps que necessitis.

3.    La cura del virus
La temàtica d’aquest escape room té mot a veure amb el moment històric que estem vivint. La cura del virus ha sigut creada per Cazadores de Escapes, una parella d’escapistes que porten més de 260 Escape Room en el seu historial.
Com defineixen a la seva pàgina web, en aquest Escape Room “ens embarquem en una aventura per a aconseguir la cura del major virus del segle XXI”. En aquest cas, necessitarem dos dispositius. Cada jugador haurà de mirar una única pantalla, pel que són necessàries dues persones com a mínim. Un serà l’investigador espanyol i l’altre el xinès i per comunicar la informació necessària a l’altre jugador utilitzarem el llenguatge oral i escrit.

4.    Escape Room Estelar

Escape Estelar és el primer escape room online per multiconferència. Pots compartir missió entre 4 i 6 persones a la vegada i té dues opcions – una tercera en procés – totes de pagament. El primer, “Perdidos en el espacio” costa només un euro i s’ha de resoldre en un màxim de 50 minuts. El segon, “descompresión inminiente” és el joc que la segueix en dificultat mitja, costa 5,99 euros i s’ha de finalitzar en 70 minuts o menys.
Són scape rooms ambientats en l’espai, on t’has perdut. Per trobar el camí de tornada, hauràs de desxifrar les coordenades, que han sigut encriptades.

5.    Hogwarts Digital Escape Room
Aquest joc et servirà per practicar l’anglès durant aquests dies i passar una bona estona. Si t’agrada Harry Potter aquest és el teu scape room. Hogwarts Digital Escape Room és una curiosa aventura creada amb Google Forms i pots jugar gratis online.
És bastant senzill, ja que a través de les explicacions i les imatges aniràs seguint una història i resolent els enigmes triant l’opció correcta.

Font: AMIC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here