El Sindicat de Músics Activistes convoca una “apagada cultural” per als dies 10 i 11 d’abril

Arran de la compareixença del ministre de cultura, José Manuel Rodríguez Uribes, amb la que el sector cultural va sentir-se menystingut,  diferents sindicats, col·lectius i associacions culturals han decidit convocar una “vaga de cultura” a les xarxes per avui 10 d’abril i demà 11 d’abril amb el lema “48 hores sense cultura a internet”.

Es pretén mobilitzar a tot el sector per a que es tanquin tots els canals culturals en línia, també es proposa que no s’emeti cap contingut en streaming des de les xarxes socials o de les pàgines web. La cultura, en aquests dies de confinament, ha estat una via d’escapament per a moltíssima gent que ha recorregut a concerts en streaming de diferents grups i cantautors, revisions d’obres de teatre pujades a la xarxa per part de diferents teatre, o la posada en públic de recurso de lectura, llibres en versió digital i continguts de biblioteques, entre moltes altres coses.

A la proposta s’hi ha adherit el Sindicat de Músics Activistes de Catalunya, la sessió sector musical de la CNT Madrid, el Sindicato de Músicas de Valladolid, el Sindicat de la música de Valladolid, el Sindicat de la Música Valenciana, la Caja de Músic@s, La Explanada Alicante, Iruñea NOLA, la Unión de Actores y Actrices, el Festival Esperanzah, la CNT Técnicos del Espectáculo, el Tecnicat, el Konvent Puntzero i Nilak, entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here