És possible la seva distribució gràcies a la tasca de 41 persones voluntàries que han confeccionat 3.500 mascaretes higièniques.
L’Ajuntament de Molins de Rei, va fer una aportació de 700€ a l’empresa col·laboradora, RobinHat, que ha estat la distribuïdora dels materials de confecció.

Aquesta acció se suma al repartiment de material sanitari i de protecció que des de l’inici de la pandèmia s’està fent al municipi per altres xarxes de voluntaris com Protecció Civil, la Creu Roja i ADF, així com des d’institucions sanitàries com el CAP o bé el mateix Ajuntament de Molins de Rei.

Aquestes mascaretes són repartides pels agents cívics tant a persones vulnerables com a persones grans, així com als seus cuidadors i cuidadores. Alhora, es podran recollir al Mercat Municipal i a l’obertura, progressiva, de diferents equipaments municipals.

A més a més, es faran arribar mascaretes a les entitats de la vila relacionades amb els col·lectius de risc, com les entitats que treballen per la discapacitat o les entitats de gent gran.

Font: Aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here