Jordi Évole, conjuntament amb Ramón Lara, portarà al Festival de Cinema de Málaga el documental “Eso que tú me das”. L’origen de la pel·lícula va ser una trucada del cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, a Évole, vint dies abans de morir en la que li proposava fer una xerrada que el conegut periodista del Baix Llobregat pogués gravar. Donés partia un càncer de còlon des del 2015 i va morir a Bagergue ( Val d’Aran) el dia 9 de juny; havia nascut a Barcelona l’any 1966.

El documental recull els últimes dies de la vida de Pau Donés que, segons afirma el Festival de Cinema de Málaga en un comunicat  “no va voler marxar sense deixar-nos a tots el testimoni del seu agraïment”.

El Festival de Málaga celebrarà la seva edició número 23 entre el 21 i el 30 d’agost

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here