Amb la finalitat d’educar en la igualtat de drets i els deures entre les persones
 
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa la nova Escola d’Igualtat, una iniciativa que agrupa els cursos i activitats de sensibilització i formació en igualtat de gènere que du a terme el consistori.

Aquesta escola oferirà formació i recursos per la igualtat en àmbits com ara la corresponsabilitat, la sexualitat, la diversitat, les tecnologies de la informació i la comunicació o la cultura.

Especialment incidirà en facilitar les eines necessàries per avançar en la lluita contra el masclisme i les diferents formes de violència vers les dones.

Entre els continguts destaquen cursos tutoritzats, formacions de curta durada, tallers, càpsules formatives i recursos.

Destaquen els microcursos, un format obert que permet a qualsevol persona cursar la formació al seu ritme, quan pugui i des d’on estigui i poder autoavaluar-se.

En la seva primera etapa l’Escola d’Igualtat prioritzarà la formació on line donada l’alerta sanitària que vivim.

El regidor d’Igualtat, Rubén Castro, ha explicat que l’escola s’adreça a totes les persones que vulguin ampliar els seus coneixements, reflexionar i cooperar en el foment de la igualtat en totes les seves vessants”.

Durant els pròxims dies es posaran en marxa cursos sobre violència masclista, un curs d’escriptura per a dones i microcursos sobre sexualitat i diversitat sexual.
Castro ha assegurat que “volem potenciar la formació amb perspectiva de gènere, facilitant eines per acabar amb estereotips i facilitar el llibre desenvolupament i el progrés de les dones”.
Font: Aj. Sant Andreu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here